Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge och ta

Jag går hela dagen och tänker, jag saknar ord för det du skänker
Jag vill bara dra, för att känna om jag i hjärtat blir bra

Jag vill ha livet åter, mitt hjärta det bara gråter
Ha nån som tycker om mig, saknar beröring från en härlig tjej

Kärlek i livet går både upp och ner, det man saknar är sällan det man ger
Den gyllene regeln är längesedan den försvann, nu tar folk allt dom bara kan

En ömsesidig känsla i både vått och torrt, den känslan har då börjat tyna bort
Varför satsa på ett förhållande om det bara blir ett massa bollande

Kärlek är inget för amatörer, så läs inte detta om det stör er ;)




Fri vers av jonas hermansson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-15 15:26



Bookmark and Share


    Joytan
Bra Jonas!! Du ska se att allt blir alldeles perfekt tillslut!!
2011-01-29

  objekt3
Varningen kom sist!
2011-01-15

  anita VIP
Väldigt bra skriven och mycket tänkvärd. Stor applåder.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

jonas hermansson
jonas hermansson