Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill, vill inte

vill inte
var tvungen att säga
dom ord som alla sårar

vill inte
känna mej låst
i en underbar dröm

vill inte
känna din doft
även fast du står hundra meter bort

vill inte
se dej i ögonen
och inse att du är den enda jag vill ha

vill inte höra
dom orden du har att säga
för dom sårar mej

vill inte inse
att du mej här lämmnar








Fri vers av Rose_
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-24 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rose_

Mina favoriter
Så mycket mer