Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD

ord betyder inget
- de är bara ord

innehållet betyder
vad du uppfattar orden som betyder

men sjävla ordet är bara ihopsatta bokstäver som du formar för att andra ska förstå dig




Fri vers av Rose_
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-05-24 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rose_

Mina favoriter
Så mycket mer