Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dej, men jag är för rädd..


förlåt men jag är för rädd
för rädd för att släppa någon in på mitt liv sådära riktigt nära igen
för rädd för att säga \"jag älskar dej\" med hela mitt hjärta
så nu säger ja de bara med halva för något håller orden tillbaks
min ängslan håller i dom för hårt
jag är för rädd för att bli sårad igen
för rädd för att släppa någon sådära riktigt nära mitt hjärta igen






Fri vers av Rose_
Läst 776 gånger
Publicerad 2006-09-04 00:03



Bookmark and Share


  Lilla trollet
OJ här känner man verkligen igen sig själv.. Strongt gjort att skriva det verkligen..
2007-01-15

  Jeanette
Med en suck, så förstår jag dig precis! '
Att behöva ha den där känslan är värst!
Detta blir en favorit :D
2006-12-09

    AnnaGs
nee var inte rädd, allt kommer ordna sig;D
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Rose_

Mina favoriter
Så mycket mer