Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till den som har någon man håller av!


Så mycket mer

Jag satt och försökte beskriva dig med ord.
Och det var då jag kom på att du är så mycket mer än ord.


Du är känslan i hela min kropp, leendet på mina läppar
Du är tåren vid mitt öga, skrattet i min hals.
Du är fjärilarna i min mage, värmen i mitt hjärta.


Du är kärleken jag håller av




Fri vers av Jeanette
Läst 661 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-23 18:41



Bookmark and Share


  yoyyo
:) ler hela jag

"Och det var då jag kom på att du är så mycket mer än ord."
fint fint
2006-03-09

    Rose_
oj va jag känner igen mej i den...
den var jätte bra.
2005-09-01

    AnnaGs
finner inga ord för hur bra den e...
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette