Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förälskelse är inte lätt när man inte vågar begära sanningen


Upp över öronen förälskad

I ensamhetens tystnad
där sitter jag
en tår rinner ner för min kind
jag kippar efter andan
saknaden efter dig är stor


Ensam med en enorm längtan
längtan att få veta
vill veta vad du vill med mig
jag samlar modet
sanningen ska komma fram


Du och jag möts en kväll
mötet är magiskt
sammanflätade fingrar
jag känner lugnet
sanningen kan vänta




Fri vers av Jeanette
Läst 819 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-13 23:39



Bookmark and Share


  ryggmotrygg
wow! så rätt och fint skrivet
2010-05-18

  Freeman
åh så vackert!!! jag gläds, med dig, genom dina poetiska ord!
2010-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette