Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är nu man inser vad det verkligen innebär


Vänskap

En för alla och alla för en

det är så här det låter

det är så här det är

Vänskap

En gemensam evighet

Vänskapen binder oss samman

förintar alla hinder




Fri vers av Jeanette
Läst 617 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-16 20:32



Bookmark and Share


  Kalle.O
Precis så är äkta vänskap,dock sällsynt...
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette