Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sakna något man aldrig haft är jobbigt <3


Allt spelas om igen

Bakom stängda dörrar etsade jag in ditt namn
I blocket, hjärtat och tanken
När man är nyförälskad sexton åring är inget tillräckligt


Två år senare har ögonen bytt form
tårar, lukter och längtan har vuxit bort
Två år senare, är vi inte ens nära längre


Ett ord på min skärm och en sekund av din röst
och två år raderas, vinden sliter tag i blockets sidor
plötsligt finner jag mig nära igen, för nära


Gömt och glömt, någonstans på min kropp finns ditt ärr
Jag mindes precis var
När man är arton år är ingenting tillräckligt.




Fri vers av Jeanette
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette