Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Studenten = Vuxen


Ångesten

Det börjar kännas på allvar nu
Magen knyter sig till en boll
skolan närmar sig sitt slut
Ångesten blir starkare
Rädslan tar tag i mig
Jag är rädd
Livet gör mig rädd
Jag känner mig inte beredd
Jag är nog inte redo för det vuxna livet
Visst jag har längtat till studentdagen
Och det gör jag fortfarande
Framtiden känns så osäker
Tankarna gnager sönder min själ
Det börjar kännas på allvar nu
Skolan är snart slut
Magen knyter sig till en boll
Jag är rädd
Ångesten växer sig stark i mitt inre
Och jag undrar fortfarande:

vad vill livet med mig?




Fri vers av Jeanette
Läst 824 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 21:28



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tror nog att vi alla känner igen dessa känslor och tankar.....
Det hör ungdomen till, men är också något som föds i tidsandan.
2009-02-03

  Fånga dagen
Den där känslan kände jag mycket väl igen när jag gick i skolan sista året på gymnasiet hua gick ut 1988 från 2 årig linje som fanns på den tiden .

jag var så skoltrött så jag skolkade en del som jag fick sedan äta upp .

Men jag fixade ett sommarjobb den sommaren där fortsatte jag i 12 år sen blev jag kronisk sjuk i reumatism
2008-06-27

  Havsjungfrun
minns känslan ..men oroa dig inte utan njut av tiden..allting löser sig ..kram
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette