Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en person som alltid kommer ha för tur i min kärleks kö


Inbjudan till en älskad främling

Vi fastnade någonstans emellan
att vara eller icke vara
Det var då jag tog det
säkra för det osäkra
Det var då jag låste hjärtats dörr
Låste för att skydda mig själv

Vår, Sommar, Höst, Vinter
Åren kom och gick
Någon gång på vägen kom du på besök
Du stannade inte länge
men länge nog för att tända hoppet

Men så en vinternatt så stod du där
Du stod där framför mig
Hoppet tändes åter och denna gång
öppnar jag hjärtats dörr
Jag öppnar dörren och ber dig
stanna länge




Fri vers av Jeanette
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-12 20:50



Bookmark and Share


  Freeman
Tänk att få ord som dessa skrivna till sig...eller om sig...den är helt underbar, din dikt om den varma längtan och kärleken!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette