Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoningslöst.

Vackra är orden som sägs
men
falskheten i dem
slår mig skoningslöst
rakt i ansiktet

Vackra är orden som sägs
men
rodnande av ilska
hamrar jag på dessa ord
som förlorat sin mening




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP