Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I ögonvrån.

I ögonvrån
samlades
intrycken
om en
kommande fara.

Med styrka
förvandlades
lugnet
till flykt
för livet.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-09-01 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP