Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärnan lever ibland sitt eget liv efter en stroke. Hjärntrött kallas det.


Fragment

Fragment
Tankar, ord som dyker upp
vem är hon som står i dörren
Fragment
Fri som en fågel
meningar, ord i min hjärna
Fragment
Livets uppförsbacke
stroke, hjärntrött
Fragment
Hur ska de fångas, formas
orden flyger förbi
Fragment
Skrattmås
fnissar högt åt ordet
Fragment






Fri vers av Ylvak VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-06 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP