Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestens vita trådar.

Ångestens vita trådar....vitare än min själ
ringlar sig runt.

Biter sig fast utan
medkänsla.

Hårdare, hårdare....utan att ge
mig chansen att andas.

Ångestens vita trådar....sargar mitt hjärta
spränger allt itu.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-11 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP