Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man har fastnat för ett sjujävla SVIN...!

En självgod uppmärksamhetskåt jävel
som rör de ömmaste punkter
med ord, med charm, med glans
vräker ut sig med sitt ego
Får vackra flickor tro de har en chans

Burdus och resolut, med huvudet på skaft
målar han hänföringens tavlor
med stor precision
får de rena tro de har, något de aldrig haft

som en ölhalsande skrytig diablo
med mask av Don Juan
spelar han hänföringsdiktator
satisferar sig själv endast när han vill och kan

Svartklädd och färgad av mystik
Förblir oberoendets mördare fri
Skapar oberäkneliga behov
ger bara tidvis små doser av eufori

Annars ter han sig som ett pungsvettstinkande felaborterat missfoster
en sjujävla vidrig bock
ett komplett bottenskrap
av ohyggligt stora mått

Ett grisigt svin
utan någon empati och sympati
leker han hjärtekrossare och svinar
Framför en, trots att man slopat sitt vin

Han går snabbt att ladda upp
Men är en nitlott på lotteri
för i sängen fungerar han
som ett jävla nettobatteri




Fri vers av WaldElin
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 16:29



Bookmark and Share


  Evendor
Grymt bra dikt! :)
2012-08-22

  Matilda Linnéa Tinér
Jag tyckte det här var riktigt snyggt skrivet!
Bra rytm och skön känsla. Snyggt helt enkelt:) i I like:)
2011-07-11

    Wewill
inte riktigt min typ av text och kanske något icke-illustrerande. Kan inte riktigt förstå om den är skriven ifrån inspiration eller bara är ett utlopp för alla dryga saker man kan samla på sig.

gillar första stycket mycket även om en anorlunda formulering skulle kunna få det att flyta på mer.
2011-02-21

  Hurricane
Otroligt bra!
2011-01-17

  Line W
Skön text! Gillar den :)
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

WaldElin