Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag, vi

du och jag
Varför hör du aldrig av dig?
Ska det vara så svårt att förstå?
Att du faktist sårar mig när du gör så!

Du och jag mot hela världen.
Kommer det vara så så länge till?
Var det inte så vi sa.
Men saker blir väll som vanligt inte som jag vill.

Men jag antar att det är så det kommer bli.
att det aldrig kommer vara Du och Jag, Vi




Fri vers av creepcraap
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 16:41



Bookmark and Share


    WaldElin
Den här är hur fin som helst!! Jag blev tårögd när jag läste den. Det finns så mycket känslor i så få ord. Du gör det fantastiskt bra.

Skriv meer!! :D du är så duktig på det här.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap