Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förevigt<3

kärleken.
jag trodde att kärlek var du och jag.
men tydligen hade jag fel.

Veta att det inte är du och jag.
Det har fått mig att lida.
Att vara ensam varje dag
Att inte ha dig vid min sida.

Men tydligen hade jag fel.
men det är bättre nu.
tårarna jag fäller är inte av smärta.
Utan av alla vackra minnen i mitt sköra hjärta.

älskar dig, förevigt<3




Fri vers av creepcraap
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 12:45



Bookmark and Share


    Wewill
du verkar ju fan deprimerad, ryck upp dig FFS! shit happens, lev ditt liv, jag lever mitt
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap