Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon som är min

vill ha någon,
någon som bryr sig.
någon som bryr sig om mig.
om hur jag mår.

någon som tröstar mig när jag är ledsen.
en stark vägg när alla murar rivs.
jag behöver dig....




Fri vers av creepcraap
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 12:43



Bookmark and Share


  friheten
Alla behöver vi nån, vacker skriven om det.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap