Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöka duger...

Kan man hitta tillbaka.

Till något som varit borta?

Finna varandra igen?

Få allt att kännas som vanligt?

Kanske, kanske inte?

Kanske ska man överlämna frågan åt någon annan?

Gud?

Ödet?

Eller så måste vi ta tag i det?

Kanske går det bra, kanske inte?

Ingen vet, varken du eller jag.

Men det kanske är värt ett försök.

Ett försök att få tillbaka känslan.

Av att vara bästa vänner.




Fri vers av creepcraap
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap