Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fattar inte hur allt kunde bli så fel, men jag vet inte... orkar jag, du har dina problem och jag har mina. tyvärr, jag tar åt mig. jag vet inte om jag orkar bära dina och mina problem :'(


elin<3

varför gör du så här?
säger att du saknar mig?
du verkar ju inte göra det!

förklara för mig, få mig att förstå
jag saknar dig också!

älska mig för den jag är och jag älskar dig!
men som det är nu funkar det inte riktigt.

tyvärr...




Fri vers av creepcraap
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-11-26 08:32



Bookmark and Share


    Wewill
ett tips gå till kuratorn och snacka om du har problem (Y)
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap