Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synd om er...

jag tycker synd om er...

ni som inte förstår...

ni som inta fattar ett säjla dugg om hur det känns att bli sårad.

ni som tror att man förlåter bara sådär.

ni som tror att man kan leka med någon

eller ni som tror att kärlek är ett spel...

eller kanske ni som tror

att man kan säga vad som helst...

hacka ner på någon...

så länge som ni gjort

och sedan ta tillbaka allt...


jag tycker synd om er alla...




Fri vers av creepcraap
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 22:01



Bookmark and Share


    Wewill
vackert
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap