Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära skydds ängel.

hämta mig.
ta mig upp till ditt vackra land.
där sorg inte finns.

led mig upp för trappan.
ta min hand.
hjälp mig att hitta.
hitta till mitt drömland.

där du finns.
där du är min.
älskar mig för den jag är.
inte för att vara snäll.

min skyddsängel.
tog min hand.
hjälpte mig upp för trappan
till drömarnas och dödens land.




Fri vers av creepcraap
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap