Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om du bara vill förstå.....


kärlek...

att se dig var där.
Med någon annan i din famn.
När det ända man vill är att ha dig här.
i min trygga hamn.

Älskad från första minut.
Men något hände.
Det lekfulla kärleken tog slut
Och kom till sin ände.




Fri vers av creepcraap
Läst 284 gånger
Publicerad 2009-01-30 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap