Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillfällig sinnesförvirring


Nu vet jag
hur det egentligen var

Du hade gått vilse nar du träffade mig
förvirrad följde du mig hem
du stannade några dagar
tills sinnet kom tillbaka

du hittade hem sen
Och gick aldrig vilse nåt mera





Fri vers (Fri form) av ophelia_drunknar
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-18 04:33



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Kul text, men i vilket land sitter du prickarna saknas
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ophelia_drunknar
ophelia_drunknar