Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös



livet

svart

som

natten

din kärlek

lika

svekfull

som

ormen

lyckan lika

falsk

som ditt leende

tunn ar

linan

som mitt

hat hänger



en enda blick

från dig

och jag är förintad




Fri vers (Fri form) av ophelia_drunknar
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-20 21:14



Bookmark and Share


    Den som skriver
väldigt stark.
2011-05-15

  Erik Hall
Mycket bra!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

ophelia_drunknar
ophelia_drunknar