Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden mellan husen

snöflingorna som

föll utanför fönstret

en fågel som flög förbi

en pianosonat spelades
tyst för de
glömda

såg i spegeln
var allt fanns;
vägen
till framtiden
snöflingorna dolde
ditt ansikte i snön





Fri vers av Laertes
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-27 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes