Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om pappa som är sjuk


kära pappa

Du låg där i sjukhussängen så stilla, med slangar överallt
svetten bröt ut i din panna
jag ville
ville röra din stora, förut så starka, trygga
hand
pappa
kära pappa
jag ville
ville tala om allt vad du betyder
för mig och alla andra
ingen är som du
du
har gett mig
trygghet
sen jag var en liten, liten flicka
har jag fått sitta i ditt knä
hört din varma röst
berätta
stunder av
lycka, närhet
tack
tack kära
du måste klara
klara det här
bli frisk, pigg, glad
pappa
kära pappa
du är den ende jag har kvar




Fri vers av Lena Schneider
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-19 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Schneider