Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid tillsammans

För alltid tillsammans

Du, nu, vi
för alltid
tillsammans

snön omkring oss smälter
blir till frusen is
Du, nu åter din hand i min
hjärtat mitt har tinat upp
för längsen
och tårarna längs mina kinder
rinner, rinner inte mer

Nu lyser solens strålar in
de bländar mig
skiner, skiner så fint
om kvällen

och vi är
du, nu, vi
för alltid
tillsammans




Fri vers av Lena Schneider
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Schneider