Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam igen

Ensam igen¨

Ensam vid frukost bordet
din kopp finns inte där
Ensam på promenaden
Ljudet av dina steg
hörs inte bredvid
Ensam så ensam
i badet
inga ljus
tända här
varför skulle jag
har inte längre lust

Inget är längre
någon ide
när du är,
nån annanstans
och inte här

inget svar i telefon,
inget svar på sms
okay du får vara,
där du är




Fri vers av Lena Schneider
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 18:21



Bookmark and Share


  PPQ
så fin, så vemodig
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Schneider