Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny funnen kärlek


Kärlek

Åh gud vad jag är lycklig nu,
när jag så äntligen fick, det jag ville ha

Åh Peter, aldrig har jag väl sett in i något
så blått
Dina ögon som speglar
all kärlek och ömhet
vårt hopp
och alla
våra drömmar

Jag vill alltid vara hos dig
ditt hjärta
har jag försiktigt lagt,
i en silver skål
där får det ligga
och vila

kanske tills vi blir gamla ihop

Jag har aldrig mött sån kärlek,
ingen gett sån omtänksamhet


Peter det är du och jag mot världen, vi ska klara
alla hinder, varenda svårighet.
Vi har varann och vår kärlek
och det räcker till allt

speciellt i natt




Fri vers av Lena Schneider
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 12:20



Bookmark and Share


    Les A
Vackert! Blir ******* avundsjuk
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Schneider