Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingress till harmoni....


Helt nära!


Det är stillhet i den tysta gryningen.
Jag skönjer din närvaro helt nära,
och i dess mjuka skugga härskar vilan,
det skänker mig ödmjukhet och fridsamhet.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-20 18:55



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Så mjukt och fint skrivet!
2013-05-01

  La Magnólia VIP
Så mjukt och lyriskt ... jag njuter när jag läser
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~