Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du lever trots allt!


Livskraft


Jag såg längtan i din blick
hur den gled över himmelen
horisont för horisont
svepandes efter svar
...som inte verkar finnas någonstans

ett gränslöst ego
fullt av beundran
och törst efter kunskap
du är outsläcklig som en vulkan
brinnande likt ett begär
en lust, en passion stor som livet självt




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-20 19:09



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en målande beskrivning
och verklighetsnära
känns ögonen alldeles intill
just så fulla av liv som är så intressant att
skåda.Fint fångat!
2011-01-30

  La Magnólia VIP
Du skriver på ett underbart sätt! Det är en njutning att läsa ...
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~