Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du??


Till dig...

Vem är du?
kanske befinner jag mig
bara i ett tillstånd där hjärtat plötsligt
flimrat till.

Fångad i ett ömsint famntag
och vyschandes till sömns
till stillsamma viskningar,
din sköna stämma skär mjukt i
min ömma kropp, och skänker det balsam
jag så länge längtat efter och åtrått.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 392 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-20 19:40



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Finns ett slags vemod i raderna - men på ett vackert, ljuvt vis. Gillar!
2011-05-05

  Epione VIP
Lite sorgsen när man inte vet vem som berör på detta sätt..
kanske en längtan ligger där.
onåbar och drömmande
Vacker poesi detta
2011-04-04

  La Magnólia VIP
Du beskriver en så underbar känsla på ett så varmt sätt ... en kärleks längtan och en önskan ...
2011-01-21

  sulimaa
Åhh härlig känsla det där ...den där känslan när man känner att man verkligen lever och det underbara i att kunna känna ...även om det bara är ett flimmer :))
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~