Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer

i strandlinjerna vimlar barnen
mellan varje våg och dag
varje morgon är en ny
spegelbild, nytt skimmer
deras ögon reflekteras
i blanka ytor mot glaset

vad syns när spegeln är spräckt
endast splitter

hur reparerar man förödelsen
och gottgör sina synder

varje dag ett eget skimmer
bär fyllda segel

ytorna som ljuset strax
gör osynliga






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 14:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En i sanning skimrande text - du har en förmåga att förena djup och yta som är unik.
2011-01-22

  Katarina O´Nils Franke
Smärtsamt förgängligt, mycket vackert!
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP