Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publiceras idag tillsammans med ett urval av mina dikter på nätupplagan av studenttidningen Ergo: http://www.ergo.nu/bok/20110121-dikter-av-katarina-onils/ Den som tagit mitt foto: Rebecka O'Nils, 2010.


Illusionen av oss

Du andas dagen
från den första
tiden
vi såg på varann
och älskade
livet

Bilden av oss
är vackrare
än vi

Det vi som andra ser
Det finns inte mer.




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 1671 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-01-21 17:43



Bookmark and Share


  Järnkatten
Precis just så, en bild av ett vackert par, bra skrivet...
2011-08-03

    ej medlem längre
"Bilden av oss är vackrare än vi"

Helt klockrent.
2011-05-12

  Mow Dean VIP
bravo!
2011-02-16

    ej medlem längre
Vackert och fokuserat...älskar detta. Mogen text, uppburen av livserfarenhet
2011-02-11

  Junitvillingen
Korta texter kan ofta innehålla så mycket mer än långa...som denna! Jag lyfter på hatten (om jag hade ägt en sådan vill säga;-) och applåderar din mycket fint formulerade dikt - som fångar mig ordentligt!
2011-02-11

  S.A.I. Steve Lando
en bra beskrivning utav denna känsla, detta fenomen.
2011-02-10

    Trast
Bakom dessa rader anar jag en hel värld. Kanske skulle jag ha gjort färre radbrytningar.
2011-01-23

  Bringebruden
Den berör så, i sin enkelhet.
Läser den om och om igen...
2011-01-22

  Anna Maris
Bilden av oss är vackrare än vi - underbart!
Härligt mångfacetterad!
2011-01-22

  Julio VIP
Kort och bra skrivet^
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke