Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om..


Tänk om det kunde vara annorlunda,
tänk om du var annorlunda,
annorlunda mot mig.

Hela vårt förh... hmm, jag vet inte ens vad jag ska kalla det,
men det hade i alla fall varit annorlunda.

Mina känslor är dock annorlunda om jag jämför med förut,
tyvärr så har den senaste tiden tagit hårt på mig.

Jag har börjat stänga igen,
stänga igen mig själv.

Du sa att de gick för fort, att jag gick för fort fram,
eller ja, du använde inte just dom orden
men innebörden var densamma.
Men med tanke på vad vi redan har gjort
och varit med om så trodde jag att...
Ja, jag vet inte ens vad jag trodde men..

När du hade yttrat dom orden så började jag rygga tillbaka,
stänga igen..
som den försvarsmekanism det är.
Försvar mot att bli sårad,
för det var precis det jag kände.

Jag blev sårad av dina ord,
innebörden av vad dom betyder.

Jag kämpar med detta,
mer än du kan föreställa dig.
Men..

Mina känslor håller på att svalna
och om inte du tänder lågan igen,
så kommer dom att slockna helt.




Fri vers av MichaelaW
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-22 01:28



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skrivet....men också sorgligt. // AA
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW