Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Én liten dikt tillägnad min underbara sambo som snart ska bli mamma :)


Evig kärlek

Att för evigt saknas,
en tomhet fylld av dina sista ord,
dina läppar kysste jag fast mina ögon ännu var slutna,
dina händer släppte mina och tiden kändes evig,
doften söt och varm stannade vid mina fingrar
och ditt hår föll sakta genom mina hand,
blicken vände du ifrån mig när jag fångade din önskan,
din mening, trött och uppgiven, fast jag vägrade lyssna,
värmen från din kind kändes genom min kropp
och jag återförde sakta våra trötta blickar,
saknaden fann du snabbt bakom din blåa horisont
och din hand fångade varsamt min sista önskan,
långsamt närmade sig din smekning min tomma kind,
vara darriga läppar möttes samtidigt som solen åter bröt dagens hinna,
dina ögon fångas men vänds snabbt tillbaka för att möta mina,
känslan har jag fångat, en känsla bortom allt jag drömt,
en känsla av kärlek,
att för evigt älska,
att för evigt älska dig.




Fri vers av Tobias Schön
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-22 10:42



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Underbart vackert!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Schön
Tobias Schön