Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

Jag väcks hastigt ur min dröm men finner åter ro bredvid din nakna kropp,
varje andetag du gör formar dina kärleksfulla läppar och jag vill inget annat än att kyssa dig,
jag för undan håret från dina ögon och smeker sakta din varma kind,
dina trötta ögon öppnar sig sakta och jag kysser varsamt dina läppar,
du ler men vänder dig sakta om,
min kalla hand lägger du på ditt hjärta och du kramar den varsamt när du hör min röst,
du säger inget men trotts din tystnad så vet jag att det är mig du älskar!




Fri vers av Tobias Schön
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Schön
Tobias Schön