Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Och om ni undrar så...nej, det går inte att skriva älv-dikter på annat vis. Det går inte. Inte på villkors vis...*




Om man ska skriva om älvor...

Vet ni inte att en dikt om älvor
måste skrivas lite mystiskt, så här
på rim och med sneda bokstäver, lite gammaldags
för att skapa en mystisk atmosfär...

Ja, just det, tre punkter för att förtydliga
att det just något konstigt hänt
är minst lika viktigt förstår ni
när man älvor ska sätta på pränt.

En mörk, mörk skog och dimma
månen och en gammal ek
onda ögon i natten
och strimmor av kärlekssvek

Framviskade ord som dryper
av trolldom, stjärnstoff och magi
en tjärn och en stackars karlslok
som förvirrad hoppar där i...




Fri vers av Lindalou
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-22 21:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ah, tack för tipsen för mina framtida älvodikter:)
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou