Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attraktion

man gråter sakta inne i sin själ.
många människor gråter i gräl.

varför är vi så i livet bittra.
underbar musik från en sittra .

så i livet skall vi tänka och leva.
inte i bittra tankar som många sleva.

tänk på barn som skrattar i mörka stunder.
gå inte omkring och gör en massa blunder.

le och ge dina medmänniskor styrka.
inte bara på en massa svart du vill yrka.

en blomma kan till någon göra under.
att i dag inte göra en massa blunder.

attraktionen skall vi alltid tänka på.
nu skall du i livet en massa frön så.






Fri vers (Fri form) av tobbe berglund
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tobbe berglund
tobbe berglund