Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång


Vaken på natten – igen

En knut i mitt bröst och huvudet snurrar

Mitt liv och mitt jobb, min kropp och min själ
På inget finner jag svar

För varje ny fråga, en smärtsam ny plåga

Vaken på natten – igen




Fri vers av Grubbelmia
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-25 05:56



Bookmark and Share


  LassO
känns igen, man undrar varför?
2011-03-22

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Känner igen mig starkt i denna starka utlämnande text...
Dock känner jag "en" som är den absolut
bästa på att lösa upp "knutar", Han heter inte
Knut, men väl Jesus....
Ber att Hans händer ska vidröra "knuten" i ditt bröst..
Lösa upp den steg för steg, stilla stormen..
Ge Dig svaren du längtar efter...
Ber att Hans vind ska blåsa bort var plåga
som kommer nära dig....
take care blessings från mig

applåder


kb
2011-01-25

  lodjuret/seglare VIP
sömnsvårigheter ä inge roliga, och det får man ju förstå att kan ett poetjag ha det så måste ju även ett textjag kunna bli oroligt och grubblande
2011-01-25

  Anna*
Må en ny vila infinna sig i själ och tanke så att nattens timmar blir sömnens.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia