Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsmyckat

Glimmar i natten;
regndroppar smyckat ut björk

- gatlyktsfenomen




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 07:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
The Natures own Artist. Lovely haiku!


/Ann
2011-01-26

  Michaela Dutius
Bättre konstnär en naturen är svår att finna!
2011-01-26

  Anna*
Jag kan se det framför mig =0)
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP