Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsamt medveten

Du vill veta att det inte gör ont i mig
för du och jag delade så mycket
och det var aldrig mig du ville skada

men du, hjärtat
jag är ändå smärtsamt medveten om att
du sliter mig isär
du och jag, så olyckliga
så om jag bara kunde
skulle jag byta plats med den som inte gör dig ont
så att vi båda slapp slita oss sönder och samman
då vi nu, på varsitt håll
krälar i sorg, smärta och saknad
det skadar inte mig, att veta
hur lyckligare du skulle kunna vara då




Fri vers av Micael Axelsson
Läst 531 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-25 19:41



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt berörande skrivet och förmedlande av det svåra, det svåra att inte såra
2011-01-25

  Ninananonia VIP
En dikt som berör i hjärtat.
Så godhjärtad.
2011-01-25

  sockerspöket
Den vetskapen gör ont, och det gör ännu ondare att känna så, att önska man kunde vara någon annan, så att det inte gjorde så ont.

Vackert beskrivande och känner igen mig mycket. Tänker mycket på dig vännen.
Kramar
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson