Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig i mitten av vår kärlek

Lilla flicka
simmande i oceaner utav själar,

mördade av tiden i ditt bröst
kom till mitt hjärta,

för att låta mina tankar knulla dina fingrar rena
kyss en tår i blindo denna natt,

jag ser dig i mitten av vår kärlek
du gav mig helvetet och tusen lyckosamma skäl att vilja ha dig i min tår


sanningar jag sade,

då du älskar mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth