Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnklart

i hans huvud fanns hela världen
det betvivlade varje vetenskapsman
men jag visste
världen var aldrig mer expanderad
än just där

och när han kom ner i mig
så fanns där universum
de trodde de aldrig
att vi snurrade snabbare än solsystemet
men han, var världen

och ingen trodde att vi skulle förmå oss
att få den att gå runt

han var femton tusen stjärnor
mest av allt i mig
och så sprängde vi ozonskiktet
med kraft de aldrig hade
för
i hans huvud fanns hela världen




Fri vers av master
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-26 11:30



Bookmark and Share


  Just Emotions
gud så snyggt!!!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

master
master