Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 centimeter

15 centimeter ifrån mig
ligger du vackrare än någonsin
du rycker till när jag rör dig, sluta
med det
här ligger jag våt och otillräcklig
och du låtsas sova

det är morgon idag och jag hade hoppats på
några timmar extra eller åtminstone
en minut kanske en minut titulerad kärlek

men det är söndag och meningen är väl att
klockan är slagen
hem till ensamheten

jag drar på mig kläder
bakfulla de också,
det förstår hela din gata när jag
omsvept i glitter gråter

såg festlig ut igår det
antar jag att både du och jag tyckte
nu har du somnat och mig
drömmer du inte om

jag hade hoppats på åtminstone ett mercy fuck
denna morgon
ett extraknull för att förlåta hur taffliga vi var inatt
nu är jag redan 15 miljoner centimeter ifrån dig och
du har slutat rycka

jag är fortfarande våt och
otillräcklig väldigt väldigt otillräcklig
det rinner från hela mig finns
ingen hejd

önskar att jag kunde vara så fantastisk att du
vände dig om och accelerade
från 15 centimeter bort till 15 centimeter i mig
att inte bara du fyllde mitt hål utan också
att jag kunde få fylla något i dig

men
klarögd är jag sällan omtyckt
jag kan bara göra fantastiska saker med dig
mitt i natten
så nyktra inte till sluta
med det
slicka upp allt blött och otillräckligt
lägg dig närmre du är
vackrare än någonsin
15 centimeter närmare




Fri vers av master
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oavsett vad jag skriver här så kan det tas fel...Stofil eller mansgris, vad vill jag bli utnämnd till? Så jag skippar att kommentera budskapet och säger slätt och lätt att du har fin finess i ditt skrivande. Att jag kommenterar får också visa sin sak.

2012-10-12

  Lena Krantz VIP
Mmm känns så obehagligt bekant detta när man själv vill så mycket mer än den andre.

Det är mycket bra skrivet och väcker olustkänslor och också en smula gråt.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

master
master