Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välkommen träng in

måste då hela min självbevarelsedrift
åka på semester när den hittar dig
adopterar, konstaterar att dig,
vill jag vara

mig räcker det aldrig med
pessimist halvtom halvfull på fredag
du
är full av hela världen
fyll mig snälla

ansöker fyller i varenda blankett om ett annat liv
vägrar vara annat än oändlig
varför
varför räcker du alltid till?

då är jag ändå materia när jag blundar
din själ får inte plats i mig
träng in mig snälla
se mig
fyll mig
jag lovar att titta






Fri vers av master
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är något rebelliskt skört och vackert fruktansvärt, med den här texten. Som om en på insidan väldigt osynlig person blivit satt rakt i rampljuset. Kan inte sätta fingret på om det är utlämnande eller passionerat...? Bra var det i alla fall och igenkännande från yngre år.
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

master
master