Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den obegripliga kopplingen mellan titel och text är så enkel som att jag kom på den här dikten en natt då kreativitet var nödvändig.


Nattfjäril

Kistan en tegelsten
i mitt bröst
kravlar tjära omkring
mahognyträets polerade
yta sticker av
mot blodets

pulserande

främlingsfientlighet
vem är Sorg, tänker han
stanna?




Fri vers (Fri form) av Marmota
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt målande språk. Orden får fast form i denna dikt, tung och vacker.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marmota
Marmota