Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar


Om dörren står öppen tar du steget nyfiket in

Men om dörren är stängd

Tordas du inte knacka

Då får du heller aldrig veta




Fri vers av R Michael H
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 20:30



Bookmark and Share


  Just Emotions
sant så sant!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H