Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1999


Irrbloss

Till ljusets stolte riddare, med kärlek som vapen


Tack för att du finns
Och för att du kämpar vidare
Och sprider dina små irrbloss
I denna envisa natt


Jag ser fler och fler små eldar tändas nu
av människorna själva
precis som de måste...
och jag gråter av lycka!


Snälla du, tappa aldrig hoppet om den lilla människan
och om allt ljus hon faktiskt bär inom sig!
Nu när de äntligen förstår...


GE INTE UPP




Fri vers av Ki
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-12-10 10:58



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Blir lycklig av!
2005-12-17

  Ord
Tack Ki för en sådan vacker uppmuntran..
Energin når in i mig och jag tar åt mig , även fast jag inser att orden är riktade åt annat håll..

Känner så starkt just att få sprida godhet , medkänsla ,och kärlek
via skrivandet , att jag inte kan förmå mig sluta , trots att jag IDAG fick domen ett års sjukskrivning pga överengagemang och följande depression..

men det är ändå det sista jag släpper , för då lever jag ej längre..

Tack igen !

/ Crister
2005-12-13

    Cajsa
Underbar dikt. Tycker om den jättemycket!
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki